Activiteiten Lid worden Huisregels Medewerkers Evenementen   Contact

EVENEMENTEN IN 2017

DEZE WORDEN REGELMATIG AANGEVULD ALS WE WEER IETS LEUKS VERZINNEN

AGENDA DECEMBER Speeltuin Vereniging Crooswijk

zondag, 3 december - Middag bingo met lunch van 14.00-16.00 uur. Zaal open vanaf 13.00 uur.

zondag, 10 december - Kerst Klaverjassen/ Jokeren met diner van 13.00 - 18.00 uur.

Graag van tevoren inschrijven. Inschrijfgeld € 12,50 inclusief diner en snacks tussendoor. Info bij Silvia Korporaal

zaterdag en zondag, 16 en 17 december - Oliebollen wandeltocht in Crooswijk.
U kunt heerlijk wandelen in Crooswijk-Rotterdam en omgeving en genieten van het mooie uitzicht.

De start locatie is open vanaf 08.00-16.00 uur. Afstanden 5 km tot 25 km.

woensdag, 20 december - Kerstbrunch met leuke programma voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. ( Lid of geen lid )
Wij starten om 13.30 - 16.30 uur. Het programma wordt binnenkort hier toegevoegd.
INSCHRIJVEN IS VERPLICHT vanaf 4 tot en met 17 december bij Beth Rvb. Vol is Vol tot maximaal 50 kinderen.
Leden hebben wel voorrang !

zaterdag 23 december , Kerstbingo met leuke prijzen van 20.00 - 23.00 uur.
Zaal gaat open om 18.30 uur. Reservering (plek) voor groepen is mogelijk, we vragen wel een inschrijfgeld van € 10 .
Voor info Beth Rvb.

24, 25 en 26 december zijn wij GESLOTEN.
31 december en 1 Januari 2018 zijn wij GESLOTEN.

zondag, 7 januari - Nieuwjaarsbingo vanaf 14.00 - 16.00 uur onder het genot van een borrel en hapjes.

JUBILEUMFEEST VOOR DE KINDEREN

Op woensdag 25 oktober vieren we met alle kinderen dat de speeltuin 85 jaar jong is.

Speeltuin Vereniging Crooswijk viert op 25, 27 en 28 oktober het 85-jarig bestaan.

Er worden diverse activiteiten georganiseerd voor kinderen op woensdag, 25 oktober vanaf 13.00-18.00 uur.

Wij hebben ook leuke kinderactiviteiten tijdens de herfstvakantie.

Kinderen kunnen zich vermaken op het springkussen en uitleven op allerlei verschillende speeltoestellen.

Op vrijdag, 27 oktober een receptie voor genodigden. Wij zijn vereerd dat burgemeester Ahmed Aboutaleb ook aanwezig zal zijn bij de receptie.

Zaterdag, 28 oktober wordt er een Reünie georganiseerd voor nieuw/ oud leden van de vereniging, majorette, voetbal enzovoort. zie poster voor meer info

JUBILEUMFEEST VOOR GENODIGDEN EN REÜNIE.

En dan zijn we ook nog aan het kijken of het leuk is om een groot kerstfeest en Oud en Nieuw op de speeltuin te vieren.

Speeltuinvereniging Crooswijk. Al meer dan 80 jaar een begrip in Rotterdam